Etusivu

Web-Kauppa

Yhteystiedot

Seponpenni

Aseliike Kyösti Alenius

KAUPPA AUKEAA 15.9.2006

SEPONPENNI WEB-KAUPPA

Myyntiehdot

Tilaukset

Tilauksesta lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitetta. Sopimus katsotaan syntyneeksi, kun olemme vahvistaneet tilauksen tilausvahvistuksella.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, sekä puhelinnumero. Joidenkin tuotteiden kohdalla tilaajan tulee ilmoittaa syntymäaika.

Varaamme oikeuden valikoida asiakkaamme.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät 22 % tai 8 % arvonlisäveron tai marginaaliveron . Maksu suoritetaan Euro valuutassa.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta.
Mikäli tuotteella on selkeästi virheellinen hinta, voimme vedota erehdykseen, emmekä ole velvollisia myymään tuotetta väärällä hinnalla.
Nettisivuilla olevat hinnat ovat voimassa vain netin kautta tehdyissä tilauksissa.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut tilauksen painon sekä toimitus- ja maksutavan mukaan. Maksu hoidetaan tilisiirrolla. Tuote lähetetään rahojen saavuttua tilille.

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusoikeus edellyttää, että tuote palautetaan samassa kunnossa kuin se ostettiin. Käytetyillä tavaroilla ei ole vaihto-oikeutta, ellei siitä kaupantekohetkellä ole sovittu erikseen.
Palauta tuote mahdollisen lähetyslistan kanssa ja ilmoita palautuksen syy kääntöpuolella. Palautusrahdin maksat itse. Emme lunasta tavaroita posti-, linja-autoennakkona tai jälkivaatimuksena.

Kauppaan

Hyväksyn ehdot ja siirryn kauppaan

KAUPPA ON AUKI

Avoinna TO-PE 12.00-17.30 LA 10.00-14.00 tai sopimuksen mukaan

Mannerheimintie 39 00250 HELSINKI